Dine fødder er i sikre hænder

Behandlingerne foregår i en afslappet, tryg & hyggelig atmosfære, hvor du og dine fødder er i fokus. Jeg har behandlinger for både hende & ham.

Har været selvstændig Fodplejer i mange år og er medlem af brancheforeningen Sammenslutningen af Danske Fodplejere/SADF hvilket er din garanti for en faglig & professionel korrekt udført Fodpleje.

Pensionister har mulighed for at få tilskud med op til 85%, da jeg er godkendt til kommunale tilskudsordninger.

Holder min viden opdateret med løbende kurser inden for fodpleje/hudpleje/massage/lakeringer/ shellac mm samt 1. hjælps-kurser (lovpligtigt). Firmaet har Kollektiv ansvarsforsikring.

Startede op som selvstændig i klinik på Østerbro, hvor jeg var nogle år.
Udover min uddannelse som Fodplejer, er jeg også uddannet Farmakonom og har arbejdet indenfor medicinalbranchen med kvalitet/kontrol/produktion af lægemidler & på Apotek i mange år.

Har selv gennem årene har haft stor gavn & glæde af professionel fodbehandling.

Kom endelig og prøv en fodbehandling hos Klinik For Fodpleje.

KARINA FRIIS ENGLUND • EXAM. FODPLEJER OG FARMAKONOM

Hvad siger mine kunder?

Helena Blicher Collin
Læs mere
Karina Friis er god til sit fag. Hun ved hvad hun foretager sig, og man går derfra med et fantastisk resultat. Og så kan man også få lidt ekstra luksus.Og nogle flotte negle.
Marianne Ibsgaard
Læs mere
Karina er dygtig og ordner dine fødder så du går svævende derfra med et stort glad smil på læberne. Samtidig så er hun sød og hyggelig at være sammen med.
Lone Hoffmann
Læs mere
Det er super dejligt at få sine fødder ordnet af Karina. Hun er meget nænsom og omhyggelig. Jeg har meget svært ved at løfte fødderne op i skødet på hende p.g.a. slidgigt, men det gør hun meget forsigtigt. Jeg er meget tilfreds og glæder mig til hendes besøg.

Er du klar til at forkæle dig selv?